Fintex-Tradeскладови наличностиspacerспирален маркуч за сгъстен въздухspacerспирачен маркуч за тежкотоварни автомобилиspacer
Master PUR Performance – най-новото поколение индустриални маркучи
Актуално

Master PUR Performance – най-новото поколение индустриални маркучи

  • Отлична абразивоустойчивост
  • Напълно гладък вътрешен слой
  • Изключителна гъвкавост

Това са трите отличителни характеристики на уникалното ново попълнение в семейството полиуретановите маркучи на фирма Masterflex SE www.masterflexgroup.com. Съчетaването на тези три характеристики прави маркучът Master PUR Performance истинския номер едно сред индустриалните маркучи.

Благодарение на развитите 3D технологии, кръстосаният, термопластичен полиуретан, който се използва при производството на този маркуч, осигурява 100% по-висока устойчивост на абразивни материали в сравнение със стандартните TPU маркучи.

Напълно гладкият вътрешен слой помага транспортирането на медиите да става без почти никакво съпротивление, което значително намалява загубите на налягане в инсталацията.

Оптимизираният дизайн на профила на маркуча го прави изключително гъвкав. По този начин Master PUR Performance може да се монтира на малки пространства и там, където много други тежки и трудно огъващи се гумени маркучи не могат.

Master PUR Performance е предназначен за транспортиране на различни абразиви като прах, пясък, кал, строителни смеси, стружки и други.

Партньорството между Masterflex SE и Финтекс Трейд ЕООД дава възможност този уникален и високотехнологичен маркуч да бъде достъпен не само на световния, а вече и на българския пазар. Ако имате интерес не се колебайте да се свържете с нас, за да Ви предоставим допълнителна техническа информация или мостри на маркуча.

02 4894941 / 0888151631 / office@fintex-trade.com




Master PUR Performance – най-новото поколение индустриални маркучи



Прочети повече ...

Общи Търговски Условия